Campanii Social Media – Promovare Online – Connecto Agency
Design • Develop • Promote
Design • Develop • Promote
Campanii Social Media

Campanii Social Media

Facebook, Youtube si alte retele de socializare au devenit adevarate instrumente de promovare si dezvoltare a brand-ului unei companii. Configurate intr-un mod corect acestea iti pot creste considerabil atat numarul vizitatorilor cat si cel al vanzarilor.

30% dintre romani intra pe Facebook de pana la  5 ori / zi, peste 10 milioane de romani au conturi de Facebook, peste o treime dintre romani efectueaza cumparaturi online.

 

Este destul de clar ca retelele de socializare sunt o piata de promovare cu un foarte bun potential si inca foarte accesibila, insa toate acestea nu-ti garanteaza un plus de profit daca faci totul dupa ureche.

 

Pentru a avea o eficienta in promovarea afacerii tale, agentia Connecto a creat o serie de servicii, bine definite, transparente, justificand bugetul alocat in cele mai mici detalii, cu care vei ajunge la un randament maxim. Impreuna cu tine vom stabili daca afacerea ta se preteaza pentru o promovare doar in Facebook, doar in Youtube sau de ce nu in ambele si tot impreuna vom seta bugetele aferente, iar apoi vom face campanii online, vom administra conturi, vom organiza concursuri, toate pentru a ajunge la rezultatele in prealabil stabilite.

 

Afla si tu de ce buget ai nevoie pentru a te promova!

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2023 © Connecto Agency. All Rights Reserved.