Copywriting – Servicii complete de comunicare – Connecto Agency
Design • Develop • Promote
Design • Develop • Promote
Copywriting

Copywriting

Felul in care iti prezinti afacerea sau pasiunea este esential si trebuie facut intr-un mod cat mai inspirat. Realizam texte pentru website-ul dorit adresandu-ne audientei tale prin tehnici de comunicare specifice, pentru maximum de impact.

Dupa cum stii, vorba dulce mult aduce. Am mai adauga noi: o vorba corecta gramatical, frazata usor si intuitiva iti aduce o mai buna promovare a bunurilor si serviciilor pe care le comercializezi si implicit mai multe vanzari.

 

Pentru a-ti crea content de calitate, trebuie mai intai sa cunoastem in detaliu business – ul tau, sa corelam textele schitate atat cu design – ul cat si cu partea de SEO – cuvintele cheie avand inca o importanta deosebita.

 

In final iti vom fi creat texte diverse : texte website;  texte reclame, articole de blog, slidere, advertoriale – texte cu care vom spune cat mai bine povestea afacerii tale si vom ajuta oamenii sa inteleaga exact mesajul pe care vrei sa-l transmiti.

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2024 © Connecto Agency. All Rights Reserved.