Design Grafic >> Creare Logo - Design Website – Connecto Agency
Design • Develop • Promote
Design • Develop • Promote
Design Grafic

Design Grafic

Dispunem de o paleta infinita de inspiratie pentru a-ti desena un proiect digital original, o imagine fresh, smart, surprinzatoare, animata, interactiva care sa captiveze privirile tuturor.

Apeland la serviciile noastre de design grafic, alegi de fapt sa investesti in doua lucruri primordiale in dezvoltarea afacerii tale: identitatea vizuala si promovarea acesteia ( grafica publicitara ).

 

Identitatea vizuala inseamna interfata de comunicare cu potentialii tai clienti dar si cu cei actuali, iar grafica publicitara reprezinta informarea consumatorilor despre imaginea brandului dar si a produselor si serviciilor tale.

 

Acestea se realizeaza printr-o serie de servicii ce-si pun amprenta atat in mediul online cat si in cel offline: concepere brand, design logo, design website, design bannere, design social media, creare si editare (prelucrare) imagini,  mockup de produs, semnatura de email sau design de newsletter dar si creare carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, design afise, design flyere si lista ar putea continua.

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2024 © Connecto Agency. All Rights Reserved.