Despre noi – Connecto Agency
Design • Develop • Promote
Design • Develop • Promote

Despre noi

Concepem, dezvoltam si promovam o imagine originala pentru afacerea ta si iti suntem aproape pas cu pas pe drumul catre succes.

Bine ai venit in spatiul agentiei CONNECTO !

Urmatorul click poate fi punctul de pornire catre succesul afacerii tale, un proiect real, tangibil, concret.

Cum? Noi te ConnecTam Online

In calitate de specialisti si membri activi ai comunit─âtii IT si webdesign, cu o echipa ce a dezvoltat, in timp, o pasiune pentru performanta si calitate, ne dedicam in totalitate sprijinirii afacerilor si a succesului lor in mediul online.

Te vom ajuta sa intelegi oportunitatile si potentialele beneficii de care se va bucura compania ta atunci cand alegi sa adopti o abordare activa si o colaborarea cu o echipa creativa si profesionista.

Agentia noastra iti ofera solutii complete de conectare si comunicare in mediul online : design grafic - creare logo, web design - site de prezentare, website corporate, bloguri, forumuri, creare magazine online, copywrighting, site-uri complexe sau onepage la comanda pe care le poti folosi in campanii publicitare, campanii marketing online - google adwords, optimizare SEO, e-mail marketing, social media, blogging, inregistrare domenii, hosting, mentenanta website, productie publicitara si alte servicii pentru cresterea vizibilitatii si profitabilitatii afacerii tale.

Ne place sa construim proiecte marete prin care clientii nostri sa poata dezvolta afaceri de succes, cu care noi sa ne mandrim si cu care sa atragem noi si noi parteneri.

Vrem sa ramanem aproape, indiferent daca vei apela la serviciile noastre frecvent sau ocazional, vei gasi in agentia Connecto mai mult decat simpli furnizori de servicii, vei gasi oameni, speram chiar prieteni pe care sa te poti baza in realizarea proiectelor tale.

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2024 © Connecto Agency. All Rights Reserved.