Mentenanta site – Administrare site – Actualizare site – Connecto Agency
Design • Develop • Promote
Design • Develop • Promote
Mentenanta site

Mentenanta site

Un website are nevoie de administrare, mentenanta si actualizarea periodica a informatiei. Fara acestea, fara o verificare tehnica a site-ului si o readaptare a design-ului atunci cand trendurile de webdesign o cer, succesul afacerii tale poate fi diminuat iar site-ul sa nu mai fie de incredere pentru vizitatori.

Internetul este intr-o continua schimbare, Chrome isi actualizeaza multitudinea de instrumente, Firefox reduce consumul de resurse, IE a trecut la o noua versiune, Edge, cu o viteza net superioara, Google introduce necesitatea certificatelor SSL pentru o mai buna securitate si protectie a datelor, contentul se actualizeaza rapid pentru a tine utilizatorii la curent cu informatii reale si de actualitate, toate acestea demontand  ideea preconceputa ca un site odata realizat poate fi lasat in online fara o intretinere permanenta.

 

In funcție de necesitatea de actualizare a website-ului tau, pornind de la un abonament lunar de 15o RON, iti oferim o serie de servicii profesionale de mentenanta, intretinere si administrare site cum ar fi:

 

– Actualizare continut website (modificari texte, imagini, video, adaugare sectiuni sau pagini noi)
– Securitate si protectie website
– Consultanta pentru imbunatatire website
– Back-up website
– Suport tehnic pentru instalare conturi de email

– Administrare baze de date
– Implementare functionalitati noi
– Optimizare SEO pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization)
– Instalare / update plugin-uri, widget-uri, module, teme
– Securitate si protectie website
– Verificare periodica functionalitate website

 

 

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2024 © Connecto Agency. All Rights Reserved.