Servicii Online –
Design • Develop • Promote
Design • Develop • Promote

Servicii

Serviciile de calitate, in urma carora sa obtii tot ce ti-ai dorit si chiar mai mult de-atat, reprezinta pentru noi cea mai eficienta promovare.

Design Grafic

Dispunem de o paleta infinita de inspiratie pentru a-ti desena un proiect digital original, o imagine fresh, smart, surprinzatoare, animata, interactiva care sa captiveze privirile tuturor.

...mai multe detalii

Site de prezentare

Dezvoltam site-uri de prezentare focusandu-ne pe caracteristicile specifice afacerii tale, atragerea de clienti si cresterea vanzarilor. Un business de succes are intotdeauna la baza un website de prezentare original cu un design atractiv.

...mai multe detalii

Magazin online

Daca vrei sa vinzi produse online, un website de tip e-magazin este cel care te va aduce fata in fata cu clientii tai. E-magazinele concepute si create de noi sunt pe platforma WooCommerce, ce sustine peste 40% din site-urile de comert electronic.

...mai multe detalii

Copywriting

Felul in care iti prezinti afacerea sau pasiunea este esential si trebuie facut intr-un mod cat mai inspirat. Realizam texte pentru website-ul dorit adresandu-ne audientei tale prin tehnici de comunicare specifice, pentru maximum de impact.

...mai multe detalii

Optimizare SEO

Avem solutii de promovare online, analizam concurenta si optimizam continutul paginii astfel incat website-ul tau sa fie optimizat SEO si usor de gasit in mediul online.

...mai multe detalii

Social Media

Facebook, Youtube si alte retele de socializare au devenit adevarate instrumente de promovare si dezvoltare a brand-ului unei companii. Configurate intr-un mod corect acestea iti pot creste considerabil atat numarul vizitatorilor cat si cel al vanzarilor.

...mai multe detalii

Continut foto & video

Realizam conținut media la cel mai inalt nivel, atat pentru produsele unui magazin on-line cat si pentru campanii publicitare aferente paginii tale.

...mai multe detalii

Inregistrare domenii & Hosting

Crearea unui website are nevoie inca de la inceput de un domeniu web si de o gazduire a acestuia. Brandul tau are nevoie de o identitate potrivita si un website care sa ruleze impecabil pe un hosting de calitate.

...mai multe detalii

Mentenanta

Un website are nevoie de administrare, mentenanta si actualizarea periodica a informatiei. Fara acestea, fara o verificare tehnica a site-ului si o readaptare a design-ului atunci cand trendurile de webdesign o cer, succesul afacerii tale poate fi diminuat iar site-ul sa nu mai fie de incredere pentru vizitatori.

...mai multe detalii

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2024 © Connecto Agency. All Rights Reserved.