Termeni si Conditii – Connecto Agency

Termeni si Conditii

Cine suntem
S.C. CONNECTO BLUE SERVICES S.R.L. este o persoană juridică română, cu sediul social în
București, sector 1, Str. Ion Neculce, nr. 74, Camera 2, Scara 1, Et.2,
având CUI nr. 36657142 și număr de ordine în registrul comerțului
J40/13837/2016.

Vă rugăm citiți cu atenție Termenii și Condițiile ( Terms and Conditions ) prezentați mai jos înainte de a solicita orice bun sau serviciu de pe site.

Secțiunea 1 Introducere
Următorii termeni folosiți în acest contract vor avea sensurile de mai jos:

Adresa brandului https://connecto.ro, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Site / Domeniu – toate informațiile de pe domeniul https://connecto.ro și subdomeniile acestuia care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Secțiunea 2 Definiții
„Acordul” este o referire la acești Termeni și Condiții, la Politica de confidențialitate, la orice formular de comandă prevăzut pentru dumneavoastră.

„Politica de confidențialitate” se referă la politica aplicată site-ului nostru , care detaliază modul în care colectează și stochează datele personale.

„Dumneavoastră”, ” al dumneavoastră”, “ale voastre”sunt trimiteri la persoana/persoanele care accesează site-ul și care comandă serviciul de pe site sau de pe orice alt canal oferit de Connecto Blue Services .

“Noi”, “ ale noastre” și “Connecto Blue Services” fac referire la firmă

“Serviciul” sau “Servicii” fac referire la orice serviciu care se poate furniza și solicita prin intermediul site-ului nostru.

“Site-ul” face referire la website-ul nostru http://connecto.ro sau la canalele noastre de social media unde oferim serviciile noastre.

Secțiunea 3 Comenzi
Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, facebook) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
După plasarea comenzii, clientul va primi o notificare telefonică/e-mail, ce are rol de informare.

Data perfectării acordului de voințe se consideră a fi în momentul în care Clientul confirmă data, ora și locația unde se va desfășura Evenimentul

Publicitate

Publicitatea se realizează prin intermediul comunicarii Newsletterelor de către “Connecto Blue Services”, cu asigurarea confidențialității informațiilor.

Clientul are libertatea de a alege primirea Newsletterelor în momentul înregistrarii pe site, cât și ulterior, prin contactarea “Connecto Blue Services”

Noi putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment fără o eventuală notificare.

A nu se folosi niciun sistem automat sau program în legătură cu site-ul nostru.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.
Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

Acești termeni și condiții (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.
Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.

Instagram

Prieteniile indelungate se tin prin comunicari constante. Urmareste-ne pe Instagram citind lucruri interesante sau vizionand design-uri atractive.

2024 © Connecto Agency. All Rights Reserved.